Hantuchová v Québec City ľahko zdolala Tomljanovičovú

14.09.2011 Celý región

QUÉBEC CITY 12. septembra (WEBNOVINY) - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová nasadená ako prvá zvíťazila v utorňajšom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Challenge Bell v kanadskom Québec City (International, dotácia 220 000 USD, tvrdý povrch v hale) nad Chorvátkou Ajlou Tomljanovičovou za 113 minút 6:0, 2:6, 6:4.

"Je to talentované dievča. Očakávala som náročný súboj a bola som prekvapená, ako ľahko to v prvom sete išlo. Potom som však hneď v úvode druhej časti stratila servis a súperka začala hrať uvoľnenejšie. Je dobré absolvovať na začiatku turnaja náročný súboj - bolo to niečo ako budíček. Som tu na to, aby som si počínala dobre, takže podľa toho aj musím hrať," cituje Hantuchovú internetová stránku Tenisovej asociácie žien.

Nasledujúcou súperkou 28-ročnej popradskej rodáčky Hantuchovej bude jej maďarská rovesníčka Melinda Czinková. Táto ľaváčka síce figuruje až na 155. priečke v renkingu, ale už bol aj na 37. mieste a pred piatimi rokmi na Bali slávila úspech v jedinom doterajšom vzájomnom dueli (7:5, 6:2).

Dvojhra - 1. kolo:
Daniela Hantuchová (SR-1) - Ajla Tomljanovičová (Chor.) 6:0, 2:6, 6:4 za 113 minút
 

Vyberte región